Poštovani CAP pomagači,

Osobito nam je zadovoljstvo srdačno Vas pozdraviti i poželjeti Vam dobrodošlicu u Grad Split povodom održavanja 4. Konferencije CAP pomagača Republike Hrvatske. Čast nam je što je ove godine Split odabran kao grad  domaćin ovog nacionalnog susreta te se veselimo ugostiti vas u što većem broju.

Grad Split prepoznaje važnost sprečavanja svakog oblika nasilja nad i među djecom i mladima, osobito kroz provedbu kvalitetnih preventivnih programa. Iz tog nam je razloga posebno drago s Udrugom roditelja Korak po korak proslaviti 20. rođendan provedbe CAP programa na razini Republike Hrvatske jer se program upravo toliko provodi i u našem Gradu.

Ponosni smo što možemo reći da su kroz CAP program u našem gradu prošle tisuće djece i roditelja, a također i velik broj odgojno – obrazovnih djelatnika, velikim trudom našeg lokalnog CAP tima. Svakako ćemo nastaviti davati sve od sebe kako bi svako dijete moglo živjeti sigurno, jako i slobodno.

Nadamo se kako će predani angažman lokalne zajednice te iskustvo naših lokalnih CAP pomagača i koordinatorica doprinijeti što ugodnijem boravku u Gradu Splitu te uspješnom radu u sklopu Konferencije, što vam želim u ime svih građanki i građana Grada Splita.

S poštovanjem,

Gradonačelnik