Udruga roditelja "Korak po korak" organizira seminar za edukaciju pomagača u Osnovnom CAP programu prevencije nasilja nad i među djecom. Seminar će se održati u OŠ Davora Trstenjaka, Krčka 5, Zagreb 31.08. i 01.09. 2016. godine prema priloženoj agendi.  Svrha ovog seminara je edukacija prosvjetnih djelatnika, stručnih suradnika i učitelja razredne nastave za CAP pomagače na području središnje Hrvatske. CAP aktivnosti u školi realizira tim od 3 osobe, a, ovisno o veličini škole, na seminar se može uputiti i više djelatnika. Ukoliko se na ovu edukaciju upućuje tim od više osoba, sudjelovanje za četvrtu osobu je besplatno.  Prijavu s imenima sudionika molimo da pošaljete najkasnije do petka, 26.08.2016. g. elektronskim putem na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Kotizaciju za seminar u iznosu od 600,00 kn po osobi treba uplatiti do 29.8.2016. na Udrugu roditelja Korak po korak, IBAN HR9123600001101650818. Za uplaćenu kotizaciju izdat ćemo račun na školu. Sudionici dobivaju priručnik-kurikulum koji ih detaljno vodi kroz sve aktivnosti programa, kao i ostale potrebne materijale (brošure za roditelje, CD sa PPT predavanja za odrasle, materijal za školu). U cijenu kotizacije uključen je i topli obrok i osvježenje. CAP program jedan je od najstarijih i najkvalitetnijih programa primarne prevencije nasilja nad i među djecom u svijetu, koji Udruga provodi u Hrvatskoj od 2000. godine uz podršku Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa koje ga je verificiralo. Osnovni CAP program namijenjen je mlađoj školskoj djeci te se u pravilu provodi s učenicima 2. razreda. Molimo zainteresirane da se jave na tel/fax. 48-55-578 ili ispunjene prijavnice šalju na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Budući je broj sudionika seminara ograničen, prijave će biti prihvaćene prema redoslijedu primitka. Veselimo se vašoj prijavi!

Poziv

Agenda