Udruga roditelja "Korak po korak" kao regionalni trening centar za CAP program dužna je, između ostaloga, brinuti o provedbi i kvaliteti provedbe CAP programa u svim njegovim verzijama (Osnovni, Predškolski, Teen i CAP za djecu s teškoćama).

Iz tog razloga preveli smo i prilagodili CAP obrasce za praćenje - Protokol o provedbi CAP programa, Izvještaj o evaluaciji te Ček listu.

Ove godine neuobičajeno malo CAP obrazaca dostavljeno je u Udrugu, iako sa "terena" dobivamo informacije o provedbi, a i po broju brošura i kartončića koje smo uputili prema ustanovama može se pretpostaviti da je provedba CAP programa na razini proteklih godina.

Stoga molimo sve CAP pomagače i pomagačice da što prije, a zadnje do 20.02.2017 godine dostave ispunjene obrasce o provedbi CAP programa za 2016. godinu (šk. god - 2015/2016 - II. polugodište te za šk. god 2016/2017 - I. polugodište).

Predlažemo da radi uštede novaca i vremena ispunjene protokole dostavljate na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Predloške CAP obrazaca možete preuzeti na: CAPObrasci