Udruga roditelja "Korak po korak" u novu godinu ući će s Osnovnim CAP seminarom za nastavno osoblje u Zagrebu, a uskoro kreću i prijave za Predškolski CAP u Zagrebu i Splitu.

Seminar za primjenu Osnovnog CAP programa prevencije  zlostavljanja djece održat će se u OŠ Cvjetno naselje, Cvjetna cesta 17, Zagreb 11. i 12.01.2018. godine prema priloženoj agendi.

Svrha ovog seminara je edukacija prosvjetnih djelatnika, stručnih suradnika i učitelja razredne nastave za CAP pomagače na području središnje Hrvatske.

CAP aktivnosti u školi realizira tim od 3 osobe, a ovisno o veličini škole, na seminar se može uputiti i više djelatnika. Rad na prevenciji zlostavljanja zahtijeva vrlo motivirano i dobro educirano osoblje, stoga je važno da se na seminar uključe upravo takve djelatnice koje će Program kasnije doista i primjenjivati. Škole koji već imaju CAP timove na ovaj seminar mogu poslati nove djelatnike koji će dopuniti postojeće timove.

Prijavu s imenima sudionika molimo da pošaljete najkasnije do petka, 05.01.2018. g. elektronskim putem na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na fax 01/4847 598.

Poziv

Agenda

Prijavni list

Na temelju vaših prijava poslat ćemo račun za uplatu kotizacije u iznosu od 600,00 kn po osobi koju treba uplatiti do početka seminara. Ukoliko se na ovu edukaciju upućuje tim od više osoba, sudjelovanje za četvrtu osobu je besplatno.

Sudionici dobivaju priručnik-kurikulum koji ih detaljno vodi kroz sve aktivnosti programa, kao i ostale potrebne materijale (brošure za roditelje, CD sa PPT predavanja za odrasle, materijal za školu). U cijenu kotizacije uključen je i topli obrok i osvježenje.

CAP program jedan je od najstarijih i najkvalitetnijih programa primarne prevencije nasilja nad i među djecom u svijetu, koji Udruga provodi u Hrvatskoj od 2000. godine uz podršku Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa koje ga je verificiralo. Osnovni CAP program namijenjen je mlađoj školskoj djeci te se u pravilu provodi s učenicima 2. razreda.

Za psihologe, članove Hrvatske psihološke komore seminar će biti bodovan.

Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti na tel. 01/4855 578 ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Budući da je broj sudionika seminara ograničen, prijave će biti prihvaćene prema redoslijedu primitka.

Veselimo se vašoj prijavi!