Drage studentice i studenti,

Udruga roditelja "Korak po korak" provodi novi projekt "TABU tema" čiji je  opći cilj projekta unaprijediti psihičko i tjelesno zdravlje maloljetnih trudnica i roditelja te mladih u riziku od neželjenih trudnoća. Projektom želimo doprinijeti sprječavanju rizičnog spolnog ponašanja mladih kroz informiranje i edukaciju o reproduktivnom zdravlju i maloljetničkim trudnoćama.

Uključite se kao volonterke i volonteri  u projekt i sudjelujte u kreiranju preventivnih sadržaja za spolni odgoj mladih u Zagrebu.

Kada i gdje?

Prvi volonterski sastanak je u petak, 24.11.2017. u 17 sati, u Ilici 73 - Udruga roditelja Korak po korak.

Koje su naše aktivnosti?

Kroz "forum mladih" sudjelovat ćete u identificiranju potrebe mladih vezano za temu reproduktivnog zdravlja i prevencije rizičnog ponašanja te sudjelovali u kreiranju video materijala za provedbu medijske kampanje "TABU tema".

Projektom je planirano izraditi edukativno-informativni video kojim ćemo putem društvenih mreža informirati mlade o potrebama maloljetnih trudnica i roditelja te mladih u riziku. Želimo zajedno s vama osmisliti glavne poruke kampanje kojima bi išli prema mladima u riziku. U kreiranju videa surađivat ćemo s Blank filmskim inkubatorom te ćete imati priliku steći vještine izrade promo videa.

Koliko je potrebno vašeg angažmana?

Pretpostavka je da će vaša angažiranost na tjednoj razini biti od po sat vremena, što je sveukupno 5 sati do kraja godine i trajanja projekta (i manje).

Kako se prijaviti?

Prijaviti se možete Bojanu Krsniku na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj: 0954855113.

Svakako nam se možete i pridružiti na sastanku bez najave.

Podijelite informaciju među prijateljima i svim zainteresiranima. Udruga roditelja "Korak po korak" ima brojne programe i projekte za jačanje zajednice, a na dobrobit djece i mladih o kojima možete mnogo saznati i uključiti se, steći nova iskustva i napredovati.

Kroz projekte surađujemo s raznim udrugama, ali i lokalnim vlastima i institucijama. Ovaj projekt financira Grad Zagreb i traje do 31.12. stoga bi nam Vaša pomoć bila od velikog značaja.

Veselimo se vašem dolasku!