Iznimno nam je drago obavijestiti vas da su otvorene prijave na seminar MALOLJETNIČKE TRUDNOĆE I RODITELJSTVO 2. dio - Mreža podrške za maloljetne roditelje koji će se održati 29. i 30.03.2019. Donja Stubica, Terme Jezerčica

Seminar je namijenjen stručnjacima iz područja zaštite prava djece i obitelji koji se u svojem radu susreću s maloljetničkim trudnoćama i roditeljstvom, a koji su sudjelovali na seminaru Maloljetničke trudnoće i roditeljstvo – Iskustva u radu i mogućnosti, održanom u svibnju 2018. u Osijeku ili u listopadu 2018. u Vodicama.

VIŠE INFOMRACIJA o seminaru i načinu prijave

Seminar se održava s ciljem jačanja kompetencija stručnjaka za rad s maloljetnim roditeljima te stvaranja neformalne mreže za pružanje stručne podrške maloljetnim roditeljima, stoga pozivamo motivirane stručnjake koji su spremni sudjelovati u radu neformalne mreže.

Seminar se održava u sklopu trogodišnjeg programa MAMA JE MAMA za maloljetne i mlade trudnice i roditelje 2017 – 2020 koji provodi Udruga roditelja „Korak po korak“ te je odobren od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Seminar započinje 29.03.2019. u 11:30 sati te završava 30.03.2019. u 14:30. Sudjelovanje na seminaru financirano je od strane Ministarstva te je besplatno za sudionike. Za sve sudionike osigurani su troškovi ručka, večere i osvježenja za vrijeme trajanja seminara. Za sudionike kojima je potreban smještaj, biti će osigurano noćenje u Termama Jezerčica. Putni troškovi za sudionike seminara nisu osigurani od strane organizatora. Broj sudionika ograničen je na 20.

Seminar će biti prijavljen za bodovanje od strane Hrvatske psihološke komore i Hrvatske komore socijalnih radnika.

Molimo sve zainteresirane da ispune obrazac na LINKU do 22.03.2019. Za dodatne informacije obratite nam se putem maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Veselimo se ponovnom druženju i zajedničkom radu na mreži podrške.