Poštovane i poštovani, drage kolege i kolegice, prijatelji,

čast mi je i zadovoljstvo, osobno vas pozvati na 3. Konferenciju CAP pomagača Hrvatske!

Ove godine, imamo priliku, po prvi puta, održati CAP Konferenciju izvan Zagreba, točnije, u gradu Gospiću, 26. i 27. travnja, 2018. godine

Sve nas u Udruzi roditelja "Korak po korak" to iznimno veseli jer smo u više navrata, kroz provedbu različitih aktivnosti, edukacija, seminara, javnih događanja i tribina, uvijek imali osjećaj dobrodošlice i prijateljstva u tom gradu. Uopće ne sumnjam da će i sada, zahvaljujući partnerstvu s gradom Gospićem, suradnji s Kulturno Informativnim Centrom Gospić te podršci s terena od CAP koordinatorica za Ličko senjsku županiju – Lidije Bregant Jelić i Vesne Orešković i ovaj dvodnevni skup biti u ozračju prijateljstva i zajedničkog rada i učenja.

Prijavite i svoje sudjelovanje na KonferencijiRok za prijavu sudjelovanja na 3. CAP Konferenciji je 16. travnja 2018. godine i to možete učiniti ovdje. Još važnije, pozivamo sve vas, CAP pomagačice i pomagače da doprinesete raznolikosti i bogatstvu Konferencije, prijavite svoja izlaganja, postere ili nas iznenadite radovima učenika, roditelja, pojedinaca, organizacija u vašoj općini, gradu, selu a koji promiču nenasilje, toleranciju, zajedništvo. Više o prijavi radova možete vidjeti ovdje

Vjerujem, da se svakodnevno susrećete s naporima i izazovima, poslovno i privatno. Ipak, pozivam vas, da odvojite vrijeme, sjednete sa svojim suradnicima, drugim CAP pomagačima, učenicima i učenicama, kolegama, roditeljima i da prikažete kako prevencija živi, u vašoj učionici, hodnicima, školi, susjedstvu, kafiću, igralištu, dvorani, u vašem domu, vašem gradu, vašoj zajednici. Doprinesite da učimo jedni od drugih, vidimo i čujemo dobre prakse, da razmjenimo naša iskustva kako bi nastavili rad koji smo započeli na prošloj konferenciji u Zagrebu, a to je da širimo naše krugove nenasilja.

Stoga, tema ovogodišnje Konferencije oslanja se na 2. cilj CAP programa:

• potaknuti lokalnu zajednicu na aktivno zalaganje za prevenciju nasilja u društvu, a posebno na prevenciju nasilja nad i među djecom.

Više detalja o prijavi radova možete naći u tekstu: Poziv na prijavu sažetaka. Rok za prijavu sažetaka radova je 10. travanj 2018. godine, a za više informacija obratite se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . Napominjemo da svakako uz prijavu sažetaka radova, prijavite i svoje sudjelovanje na Konferenciji

Požurite, prijavite se! Veselimo se druženju s vama u gradu Gospiću!

Voditeljica CAP programa,

Marina Trbus