U Gradskoj vijećnici Grada Sv. Ivan Zelina, Trg Ante Starčevića 12, održat će se Završna konferencija projekta „Organizacije koje brinu“, u četvrtak, 1. prosinca 2016. s početkom u 12 sati. Projekt je usmjeren na osnaživanje organizacija civilnog društva u praćenju i zagovaranju dobre vladavine u području provedbe politika prema djeci i mladima.

Tijekom projekta provedene su brojne aktivnosti: istraživanje o pravima djece i otvorenosti javne administracije na lokalnoj razini, edukacija o izradi transparentnih lokalnih politika, javna kampanja tijekom koje su građani pozvani na uključivanje u e-savjetovanje oko izrade lokalnih strategija za djecu i mlade te su izrađene lokalne strategije za djecu i mlade. U okviru Završne konferencije bit će predstavljeni rezultati suradnje organizacija civilnog društva i lokalne samouprave gradova Belišća, Sv. Ivana Zeline i Vukovara. Razgovarat će se o planovima i izazovima koji, u pogledu provedbe politika za djecu i mlade, sljede u budućnosti.  Projekt se provodi u okviru programa IPA 2011 „Jačanje potpore organizacijama civilnog društva za povećanje dobrog upravljanja i transparentnosti javne uprave u Hrvatskoj“. Nositelj projekta je Udruga roditelja „Korak po korak“ u partnerstvu s Gradom Sveti Ivan Zelina, Udrugom mladih Zeline, Centrom mladih Belišće, Proanima.Kreativka iz Vukovara i PRONI iz Osijeka. Gradovi Belišće, Vukovar i Udruga gradova pridruženi su partneri na projektu.

Ovdje preuzmite službenu pozivnicu i program.

Ljubazno Vas molimo da radi ograničenog broja posjetitelja potvrdite svoj dolazak prijavnicom iz priloga najkasnije do 25.11.2016. na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..