S ciljem zaštite od elektroničkog nasilja, ili cyberbullyinga te edukacije djece, mladih i roditelja o ovoj pojavi i njezinoj prevenciji, izrađena je inovativna aplikacija za mobilne uređaje te je dostupna za operativni sustav Android i iOS.

Aplikacija sadrži interaktivni kviz provjere znanja namijenjen tinejdžerima, roditeljima i učiteljima. Aplikacija nudi točne odgovore na pitanja, informirajući tako korisnika o činjenicama vezanim uz elektroničko nasilje, ali i o internetu i društvenim mrežama općenito. Aplikacija zbraja točne i netočne odgovore korisnika te korisniku dodijeljuje šaljivu titulu "Cyber-špiljskog čovjeka", ili "Mudrice", ovisno o pokazanom znanju. Rezultate kviza moguće je objaviti na Facebooku.

Osim provjere znanja, aplikacija sadrži i kviz kojim korisnik može testirati vlastita iskustva te provjeriti je li možda bio žrtva, ili počinitelj elektroničkog nasilja. Aplikacija upućuje korisnika na najvažnije izvore informacija, materijale ili izvore pomoći u slučaju da je doživio elektroničko nasilje. Sadrži i gumb za poziv u pomoć u slučaju da je korisniku potrebna.

Aplikacija je dostupna i na hrvatskom jeziku te se može preuzeti ovdje.