Udruga roditelja "Korak po korak" u suradnji s Moj Posao provodi projekt "Vuk sit, koza cijela" - Zadovoljan poslodavac - zadovoljan roditelj - zadovoljno dijete.

Kako uravnotežiti posao i privatni život pitanje je koje u današnje vrijeme muči mnoge, pogotovo zaposlene roditelje. Današnji tempo rada i stalna dostupnost koju je omogućio razvoj tehnologije, mnogima, naime, ne ostavljaju dovoljno vremena ili energije za privatne obaveze.
Neki poslodavci su to prepoznali, pa zaposlenicima nude brojne pogodnosti među kojima su fleksibilno radno vrijeme, vrtić unutar tvrtke i slično. Svjesni su da će na taj način zaposlenicima olakšati obavljanje privatnih obaveza i omogućiti im da se posvete poslu. Također, istraživanja su pokazala da su zaposlenici u takvim tvrtkama lojalniji poslodavcu i zadovoljniji poslom, a time i produktivniji.

Kakva su vaša iskustva? Kako posao utječe na vaš privatan život? Jeste li uspjeli ostvariti ravnotežu? Izlazi li vam pritom poslodavac u susret i kako? Sudjelujte u istraživanju koje o ravnoteži posla i privatnog života provodi portal MojPosao.